Winkelinrichting kachelspeciaalzaak

Winkelinrichting Gijsens in Rummen

Een kachel brengt sfeer, warmte en gezelligheid in de woonkamer maar smaken van woonkamers verschillen. Dat was ons uitgangspunt bij het verbouwen van deze winkelinrichting en daarom realiseerde we voor iedere kachel een thuis met een eigen interieurstijl.

De aangename winkelervaring werd verder getrokken naar de toonbank. Deze staat centraal in de winkel en is het eerste dat klanten zien bij het binnenstappen.

De kantoorruimte werd verbouwd in moderne stijl. We werkten met wit als basiskleur en gaven het kantoor een persoonlijk tintje met het zwarte plafond. De ruimte werd afgewerkt met bijpassende design meubelen.

www.gijsens.be

Inrichting schoonheidssalon

Schoonheidssalon Make Me Over in Kasterlee

In een schoonheidssalon is het belangrijk dat klanten ontspannen en genieten van hun behandeling. Daarom werd voor dit schoonheidssalon bestaande uit een behandel en winkelruimte een oase van rust gecreëerd.

Je komt binnen in de open en moderne winkelruimte. Via de trap naar boven krijg je toegang tot de behandelruimte die voorziet in de nodige privacy en comfort. Deze ruimtes lopen mooi in elkaar over door het hergebruik van hout in de overgang.

De behandelstoel staat centraal in ieder schoonheidssalon en laat je ontsnappen aan het hectische dagelijkse leven. De indirecte verlichting uit de winkelruimte werd verder getrokken en weggewerkt in de maatkasten. Het indirecte licht zorgt voor een aangename sfeer en voorkomt verblinding en schaduwen.

www.makemeover.be

Wijnwinkel inrichting

Wijnwinkel El Boracho in Kasterlee

De inrichting van deze wijnwinkel straalt een elegante en rustgeven sfeer uit. De maatkasten, ontworpen met het product in het achterhoofd, geven een unieke kijk op de wijncollectie.

De toonbank, het pronkstuk van deze wijnkelder, is opgesteld in het midden van de winkel en is ideaal voor wijndegustaties. We trokken de stijl van de maatkasten door naar deze toonbank door materialen, kleuren en indirect licht te hergebruiken.

www.elboracho.be

Wij realiseren al meer dan 15 jaar interieurinrichtingen in onze schrijnwerkerij regio Hasselt, Limburg. Bekijk onze diensten en realisaties of vraag uw offerte op maat aan.